Translate

tirsdag den 13. januar 2015

Apple eller Scrabble?

Vi kender alle mærket Apple. Apple blev grundlagt af den helt igennem super smarte Steve Jobs. Apple er producenten for mange fornuftige og flotte produkter. Macbook pro, IMac, Ipad, Iphone, Ipod osv. Alle disse har et tilfælles. De alle bliver opdateret lidt efter lidt. Men er disse opdatering det værd? Hjælper opdateringerne produkterne med at blive bedre eller er det bare fyld og reklame?...

Gavner opdateringerne Apple produkterne?Der kommer ret ofte nye opdateringer til for eksempel Iphone. Disse opdateringerne har mange forskellige funktioner, at skulle rette nogle fejl og tilføje nye effekter - altså noget man ikke ligger super meget mærke til. Jo selvfølgelig er der nogle opdateringer der er bedre end andre. For eksempel det næste skridt indenfor IOS til Iphone - Den 17. september 2014 udkom det nye IOS 8.0. Denne opdatering var fornuftig nok, nye effekter var kommet til og nye funktioner. Men selvom hele Apple-verdenen ventede på denne super-opdatering, var der dog nogle der ventede forgæves. Eller rettere sagt var der folk som ventede i spænding, hvorefter de fandt ud af at denne opdatering ikke var så velfungerende for Iphones under Iphone5'eren. Det vil sige at alle dem der ejede enten en Iphone 4 og 4s, helst ikke skulle opdatere deres mobiler, ihvertfald ikke her i Danmark, eftersom teleselvskaberne ikke kunne følge med denne nye opdatering, og derved kunne det ske at man mistede signalet på sin mobil, hvis man opdaterede den til IOS 8.0. Altså havde Apple nu nærmest tvunget deres kunder til at købe en ny mobil, altså en dyrere end den de allerede havde nu. Så nej jeg vil ikke mene at alle opdateringerne gavner Apple produkterne. Dog vil jeg også mene at opdateringer er nødvendige for at holde produkterne nye, moderne og opdateret.

Hvornår ville det være smartest at anskaffe sig en ny Iphone?
Hvis man har en Iphone under Iphone5 så er der kun et svar. Nu. Gå ud og køb en Iphone 5, Iphone 5s, Iphone 6, Iphone 6 plus, eller hvis du ikke vil ofre mange penge på en nye telefon, så anskaf dig en Iphone 5c for "Cheap" - altså billig. Du kan nu skaffe dig en helt ny Iphone 5c, udenfor et teleselvskab, for lige over 3000 kr på nettet. Dette er intet for en ny Iphone. Plus denne Iphone kan du så leve med de næste par år, altså kan du følge med opdateringerne uden at være nervøs for at din telefon pludselig går i stykker eller lign pga. en ny opdatering. Der vil komme mange opdateringer til Iphone's de næste mange år, og også mange opdateringer til alle andre Apple produkter. En god regel er enten at prøve at læse informationen om opdateringen før du henter den, eller være lidt en dårlig ven og vente til en af dine venner har opdateret og så spørg hvordan den kører. Alle Appleprodukter er geniale, alle med super smarte designs og helt nyt teknologi, ingen tvivl der, men opdateringerne kan godt halte lidt efter.

Slutter lige af med et citat fra den afdøde Steve Jobs, hvil i fred, du vil aldrig blive glemt!
            "The ones who are crazy enough to think that they can change the world, 
             are the ones who do."

//TirsdagAftenViSerPåDetIMorgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar